OfertĂ TV Satelit
OfertĂ TV OnlineREGULAMENTSuport clienȚiUrmĂreȘte-ne pe Facebook

REdefinim televizorul

campania s-a încheiat.

Vă mulțumim pentru participare.

Totul într-un singur loc

Cu Focus Sat App, urmărești filmele și emisiunile tale preferate pe 3 dispozitive smart simultan și poți accesa peste 100 de canale TV de oriunde din România sau UE.

Conținut premium

Ai acces la biblioteca video cu producții Canal+, AMC, Comedy Central, TV Paprika, documentare National Gegraphic și History, desene animate JimJam, Minimax, Nickelodeon.

Replay și Restart

Vezi în reluare filmele, serialele și emisiunile tale preferate oricand după difuzare, timp de 7 zile cu funcția "Replay" sau poți să revezi fazele transmise live cu funcția "Restart".

Control total

Ai programul TV pentru următoarele 7 zile cu funcția "Ghid TV", salvezi programele TV preferate cu funcția "Lista mea" și setezi rapid notificări de vizionare.

Control Parental

Crează un profil de utilizator personalizat pentru fiecare membru al familiei tale. Funcția "Control parental" poate fi activată pe oricare dintre el

Multi-screen

Vizionezi conținut premium de oriunde, pe toate tipurile de dispozitive smart: telefon sau tabletă, PC sau laptop și Smart TV

IOS, Android, Smart TV

Descarcă aplicația Focus Sat direct pe dispozitivul tău via App Store (pentru iOS), Google Play Store (pentru Android) sau din meniul televizorului tău Smart.

Vezi TV onlineÎNCEARCĂ 7 zile gratuit

Întrebări frecvente

1 Care este perioada de desfașurare a Campaniei?

Ne poți transmite feedbackul tău completând formularul de mai sus în perioada 01 – 31 mai 2022. Consultă aici Regulamentul campaniei.

2 Ce premii pot câștiga?

Participând la Campania noastră poți câștiga un Smart TV LG UHD (49UM7100PLB) sau TV gratuit timp de 1 lună. Prin TV gratuit timp de 1 lună se înțelege pachetul Acces Max (dacă ești client TV Satelit cu sau fără abonament și ai activ orice pachet Acces), respectiv pachetul Play TV Extra (dacă ești client TV Online și ai activ orice pachet Play TV).

3 Cum aflu dacă am câștigat?

Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 06 iunie 2022. Lista câștigătorilor va fi publicată la adresa https://www.focussat.ro/noutati și pe pagina de Facebook Focus Sat România. În cazul în care ești câștigător, în termen de 3 zile lucrătoare vei fi anunțat prin mesaj trimis către adresa de email pe care ne-ai furnizat-o în formularul de feedback. În funcție de premiul câștigat (Smart TV LG sau TV gratuit timp de 1 lună), acesta va fi expediat către tine sau va fi înregistrat în contul tău de client în termen de maximum 4 zile lucrătoare.

4 Locuiesc în străinatate și nu găsesc aplicația Focus Sat pentru a o descărca

În cazul în care nu găsești aplicația Focus Sat pentru a o descărca, este necesar să urmezi acești pași de setare a regiunii pe dispozitivul tău mobil sau pe Smart TV: Settings / General / Language & Region / Region: Romania. Descarci aplicația Focus Sat din Store și ulterior poți reveni pe dispozitivul mobil sau pe Smart TV la setarea inițială referitoare la Regiune.
Dacă întâmpini dificultăți ne poți scrie la contact@focussat.ro sau ne poți contacta la + 4 021 406 7220.

5 Sunt client TV Satelit, cum accesez gratuit aplicația Focus Sat?

Dacă ești client TV Satelit și nu ai creat deja Contul meu, creezi unul aici. Descarci Focus Sat App pe dispozitivul tău smart sau o accesezi de pe web și te autentifici în aplicație cu credențialele din Contul meu.

6 Am testat gratuit Focus Sat App, cum pot lăsa feedback?

Dacă ai testat deja aplicația și dorești să ne lași feedbackul tău și să participi la Campanie, completează formularul de feedback din secțiunea Folosești Focus Sat App, de pe această pagină.

© 2022 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Toate drepturile rezervate

Focus Sat este o marcă înregistrată aparținând Canal+ Luxembourg S. à r.l. Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxemburg | R.C.S. Luxemburg: B 87.905

Termeni și condiții

Felicitări, feedbackul tău a fost înregistrat cu succes!

Urmărește emisiunile și programele preferate online.

Accesează Focus Sat App

Folosești
Focus Sat App?

Completează formularul de feedback până pe 31 mai și intri în tragerea la sorți.

ParticipĂ la concurs

Sunt client TV Satelit

Cu pachetul tău TV Satelit ai acces gratuit în Focus Sat App. Te autentifici cu credențialele pentru Contul meu.

Creează un cont GRATUIT

Testează gratuit TV Online

Dacă nu ești client Focus Sat, poți testa gratuit TV Online timp de 7 zile cu pachetele Play TV

TesteazĂ 7 zile gratuit

Utilizator
nou?

Nu ai folosit încă Focus Sat App? Descarcă aplicația gratuit, testează-o și lasă-ne feedbackul tău.

testeazĂ

REdefinim televizorul

TESTEAZĂ și câștigă cu focus sat app 

În luna mai, testezi aplicația Focus Sat, ne oferi feedbackul tău și intri în tragerea la sorți pentru premii.